Scnet®

DOBRODOŠLI U SVET BIZNISA I PAMETNE KUPOVINE!

Sa osobitim zadovoljstvom vam predstavljam kompaniju Shopping Center Network (Scnet®) koja je počela sa radom 2009. godine i koja predstavlja svojevrsno internacionalno udruženje potrošača, za sada zvanično prisutno u 20-tak evropskih država. Trenutno je kod nas registrovano preko 240.000 potrošača i više od 5000 firmi partnera. Taj broj ubržano raste svakog dana. O nezaustavljivom razvoju Scnet-a govori i uvođenje jedinstvene CO-BRAND platne kartice. To znači automatizaciju i maksimalno pojednostavljivanje svega što se u sistemu radi.
Pozivam vas da pažljivo proučite tekst koji sledi i preporučene materijale pa da se registrujete preko sledeće adrese: www.scnetworld.com/lori .

U vezi sa ovim sistemom kod mnogih postoji zabluda, jer ga ubacuju u „isti koš“ sa već viđenim stvarima. Kod nas je registracija potpuno besplatna i bez ikakvih obaveza. Scnet možete prihvatiti kao vaš osnovni posao, ili dopunski posao u slobodno vreme, ili čak možete da ništa ne radite, već da budete potpuno pasivan korisnik povlastica koje besplatno dobijate odmah po obavljenoj registraciji, što je više nego dovoljan razlog da nam se pridružite.
Suština Scnet sistema je u tome da od svega što svakodnevno trošimo (prehrana, računi za električnu energiju, kućni aparati, apoteke, vulkanizeri, restorani, frizeri…) određen pročenat nam se stalno vrača, tako što partner kod koga obavimo kupovinu uplaćuje Scnet-u ugovoreni iznos a Scnet raspoređuje tu sumu nama, članovima. Na taj način možemo zaraditi mnogo više nego kod običnih akcijskih popusta što daju trgovci koji nisu naši partneri. Tome treba dodati i procente koje dobijamo od naše strukture.
Ovo je najisplativiji i najnapredniji sistem nagrađivanja do sada osmišljen u svetu mrežnog poslovanja. Da bi ste imali potpun uvid u njegovo funkcionisanje, savetujem vam da proučite osnovnu zvaničnu prezentaciju koju je Scnet priredio i stavio na raspolaganje svima zainteresovanima. „preuzmite osnovnu prezentaciju.“
Ovde možete preuzeti prezentaciju koja dopunjuje predhodnu i još ubedljivije pokažuje superiornost Scnet sistema u odnosu na konkurenciju“

Vazno je da na zvaničnoj internet stranici kompanije proučite i razumete tekstove u odeljku „Kako zaraditi“, a posebnu paznju posvetite tekstu „Marketing plan I deo“.

Registracijom u Scnet dobijate:
– Svoju ličnu internet stranicu (tzv. referral link) preko koje možete uključivati nove članove.
– Vašu virtuelnu kancelariju (back office) u kojoj proveravate stanje vaše strukture, vršite plaćanja, primate provizije, tj. imate uvid u celokupno poslovanje.
– Pristup svim potrebnim informacijama, dokumentima i veb alatima za rad.
– Povrat sredstava od kupovina kod naših mnogobrojnih partnera.
– Šest izvora zarade i sedam karijernih nivoa kroz najprofitabilniji i najstimulativniji sistem u mrežnom poslovanju na svetu.
– Jedinstven sistem obuke i edukacije kroz internet konferencije, javna predavanja i stručne seminare.
– Besplatnu podršku i pomoć od strane kompanije i vašeg instruktora.

Države u kojima trenutno postoje registrovane Scnet kompanije:
Armenia
Austria
Benelux
BiH BH
BiH RS
Croatia
Germany
Hungary
Montenegro
Makedonia
Nedherland
Romania
Russia
Slovenia
Serbia
Turkey
Ukraine

U naše udruženje se mogu uključiti i članovi iz država u kojima trenutno nismo zvanično registrovani. Scnet se širi upravo na taj način što se u neotvorenim državama, u početnoj fazi gradi tzv. predmreža. Baš ljudi koji se uključe u te predmreže imaju najveću prednost. Oni takođe mogu graditi svoje mreže u bilo kojoj otvorenoj ili predmreže u neotvorenim državama. Prema usvojenom razvojnom planu, do 2020. godine će se zvanično otvoriti preko 100 država širom sveta. Upravo vi možete biti među prvima ili čak prvi u vašoj državi i spremni dočekati zvanično otvaranje tog tržišta. Što se vaših zarada tiče, sve će vam biti isplaćeno bez obzira u kojoj ste državi, jer za Scnet ne postoje granice.

Proučavajte edukativne materijale, prisustvujte predavanjima, istražujte… Čovek uči citavog života! Jedna od vaznih internet stranica koju vam preporučujem da svakako koristite kao dopunu zvanične je ova: www.scnet33.com

Tu ćete moći da preuzmete velik broj predavanja, saznati za mnoge vrhunske stručnjake iz oblasti mrežnog poslovanja, ekonomije, ličnog razvoja, motivacije, zatim za mnoge ljude koji su uspeli u životu i čije primere moramo imati u obzir za naš život: Robert Kiyosaki, Brajan Trejsi, Nikola Čanak, Randy Gage, Arnold Schwarzenegger, Majkl Felps, Nik Vujicic…

Sistem Scnet-a je u potpunosti razumljiv, logičan i dokazan u praksi. Ali ipak, nije banalan i treba uloziti nešto dobre volje da se u potpunosti shvati i pravilno primeni. Savetujem vam da se držite „isprobanih recepata“ o kojima ćete više saznati od iskusnih lidera koji su uspeli. Niko vam ne zabranjuje da eksperimentišete u radu, ali zašto izmišljavati toplu vodu kad ona već postoji?
Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, ako vam treba pomoć, slobodno se obratite tehničkoj podršci Scnet-a ili meni lično.

Sa poštovanjem, vaš instruktor,
Lorijan Popi

Share